Podnikateľ a príspevky na podporu zamestnanosti - Martončíková, Petra
Podpora zamestnateľnosti a zamestnanosti uchádzačov o zamestnanie s dôrazom na znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie je upravená prostredníctvom aktívnych opatrení na trhu práce v platnom zákone o službách zamestnanosti. Aké príspevky sa poskytujú a za akých podmienok.