Vývojové trendy komparácie ekonomických systémov - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Vymedzenie pojmu komparatívna ekonómia. Rozdielne koncepcie ekonomických systémov. Inštitucionálne a systémové poňatie ekonomických systémov. Motivačné poňatie ekonomických systémov. Typológia ekonomických systémov. Charakteristické znaky ekonomických systémov.