Revelaed comparative advantage and competitiveness in the EU-28 and the USA - Obadi, Saleh Mothana
RCA - odhalené komparatívne výhody - definícia a výpočet. Balassov index odhalenia komparatívnych výhod vo vzťahu EÚ a USA. Index aplikovaný na databázu ekonomických činností SITC rev.3.