New trends in teaching Business English - Pašková, Hana
Význam zvládnutia obchodnej angličtiny pre študentov a to nielen pre získavanie najnovších poznatkov z oblasti ekonómie, ale aj ako nevyhnutný predpoklad ich úspešného profesionálneho uplatnenia v budúcnosti. Skúmanie rozdielov medzi odborným a všeobecným jazykom a charakteristika najdôležitejších zručností, ktoré by sa mali študenti naučiť, aby dosiahli kompetentnosť v odbornom jazyku.