Defining the role of women in the future of political leadership in the Middle East - Basiri, Nasim
Štatút ženy v politike na Strednom východe. Prekážky pre ženy v politike na Strednom východe. Odporúčania - rovnosť vzdelania, legislatívne zrovnoprávnenie s mužmi a regionálne reformy.