Use of e-learning in higher education - Schmidt, Peter, 1968-
Využitie informačných a komunikačných technológií vo vzdelávaní. Elektronické vzdelávanie v samostatnom štúdiu. Vplyv elektronického vzdelávania na kvalitu vzdelávania. On-line interaktívny systém v dištančnom vzdelávaní.