Demotivovaný zamestnanec, ako vplýva na kolektív? - Záležáková, Eliška
Čo všetko má za cieľ pracovná motivácia. Podávanie adekvátneho pracovného výkonu a pracovné správanie. Motivovaný zamestnanec vkladá do svojej práce čo najviac úsilia, podáva výkon a ovplyvňuje ostaných členov pracovného kolektívu.