Komparácia úrovne prílevu PZI v pobaltských krajinách a v krajinách V4 - Hurný, František
Analýza prílevu priamych zahraničných investícií v Európskej únii a špecificky v pobaltských krajinách a krajinách V4. Stručná charakteristika súčasnej situácie v EÚ z hľadiska prílevu PZI. Komparácia prílevu PZI do ôsmich vybraných krajín z absolútneho i relatívneho hľadiska a následne hodnotenie vzťahu medzi prílevom PZI a úrovňou podnikateľského prostredia v analyzovaných krajinách.