Spatial econometric analysis of attained education across NUTS2 regions of European Union - Chocholatá, Michaela, 1977-
Význam dosiahnutého vzdelania ako sociálneho ukazovateľa pre dokument Európa 2020. Regresná analýza vzťahu dosiahnutého vzdelania a ekonomického rastu v regiónoch EÚ.