Development of socioeconomic disparities across the EU 2004+ countiers - Applová, Petra
Analýza možností identifikácie eliminácie disparít v EÚ v rámci kohéznej politiky. Disparita meraná cez HDP p.c. pomocou Theilovho indexu. Porovnanie Theilovho indexu s AGC indexom.