Bonds of steel or bonds of straw? International treaties and anticorruption policy in Slovakia - Sičáková-Beblavá, Emília
Prípadová štúdia vplyvu medzinárodných organizácií na národnu politiku. Zmluvy a protikorupčná politika na Slovensku. Analyzuje vplyv hlavných protikorupčných konvencií troch organizácií OECD, Rady Európy a OSN na domácu politiku v slovenskom prostredí.