Rok 2016 je plný očakávaní - Raševová, Kristína
Ozveny Samošky. Vplyv celkovej situácie na svetových trhoch na vývoj ekonomiky v eurozóne aj na Slovensku. Ohrozia trurbulencie v čínskej ekonomike Európu, aj Slovensko? Hrozí Európe a na Slovensku japonský deflačný scenár?