<The> Migration process of Romanians to Andalusia, Spain. Focus on socio-economic implications - Grosu, Raluca Mariana
Obraz skúmaného migračného procesu so zameraním sa na opis charakteristík a sociálno-ekonomických dôsledkov pre vysielajúce ako i hostiteľské regióny. Výskum uskutočnený medzi rumunskými imigrantmi v španielskej Andalúzii.