Growth disparities among regions of the Visegrad group countries: an evidence of their extent and nature - Zdražil, Pavel
Vývoj rozdielov v regionálnej ekonomickej výkonnosti krajín Vyšehradskej štvorky s cieľom určiť, ako faktory ekonomického rastu určujú tieto rozdiely. Integrácia krajín Vyšehradskej štvorky do Európskej únie a posúdenie vplyvu vývoja regionálnych rozdielov v týchto krajinách.