Green growth and use of EU structural funds in Baltic states, Czech Republic and Slovakia - Štreimikienė, Dalia
Zelený rast je očakávaný v súvislosti s realizáciou stratégie Európa 2020 a môže poskytnúť harmonický rozvoj a súdržnosť starých a nových členských štátov EÚ. Porovnávacia štúdia zelených indikátorov rastu a využívanie štrukturálnych fondov EÚ v období 2007 až 2013 v Pobaltí, Českej republike a na Slovensku.