Všetko o cukre
Ukončenie kvót na cukor v roku 2017 bude mať zásadný vplyv na celé európske cukrovarnícke odvetvie. Podľa názoru odborníkov by sa malo transformovať, najmä pokiaľ chce ostať konkurencieschopné. Cena cukru v Európe by mala zodpovedať svetovým cenám 400 až 450 eur za tonu.