<The> Reporting of non-financial information and the rationale for its standardisation - Krištofík, Peter
CSR (Corporate Social Responsibility) je dôležitou súčasťou komunikácie so zainteresovanými stranami a odpoveďou na potrebu nefinančných správ. CSR správy sú spracovávané pomocou rôznych zásad a pokynov, čo obmedzuje porovnávanie jednotlivých podnikov v transparentnosti a posúdení progresu.