Stakeholder-based evaluation of tourism policy priorities: The case of the South Bohemian Region - Luštický, Martin
Postoje hlavných akcionárov turistických destinácií k spolupráci s Juhočeským úradom cestovného ruchu (SBTA) a implementácii plánu rozvoja cestovného ruchu v regióne. Stratégie rozvoja cestovného ruchu v juhočeskom kraji. Skupiny akcionárov podľa oblasti ich pôsobenia, ich postoje k cieľom a odporúčania k implementácii na základe analýzy preferencií.