Klinická supervize očima účastníků - zkušenost z prostředí onkologického ošetřovatelství - Zítková, Marie
Supervízia v ošetrovateľstve predstavuje významný nástroj rozvoja a vzdelávania pracovníkov s cieľom umožniť im organizovanú príležitosť k reflexii. Požiadavky spoločenského záujmu a spoločný pracovný problém, ktorý má byť prostredníctvom supervízie riešený.