Nepoměr zdanění tabákových výrobků v ČR a vybraných okolních zemích - Miltáková, Lenka
Zdanenie tabakových výrobkov. Tabakové nálepky. Základ a sadzba dane z tabakových výrobkov. Výpočet spotrebných daní z tabakových výrobkov. Zdanenie cigariet v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku.