Letné brigády študentov - platenie poistného a zdaňovanie príjmu - Gášpárová, Eva
Pracovnoprávny vzťah založený dohodou o brigádnickej práci študentov. Práva a povinnosti študenta a zamestnávateľa v súvislosti s platením poistného. Výpočet poistného na sociálne poistenie. Postup študenta a zamestnávateľa pri zdaňovaní príjmu. Zahraničné brigády študentov. Príklady z praxe.