Zahodit papír je len začátek. Nová éra komunikace se zákazníky - Tomaier, David
Prechod od tlače k digitálnej technológii a efektívna správa zákazníckej komunikácie, znižovanie nákladov, optimalizácia zdrojov. Nové systémy pre správu a distribúciu dokumentov. Mobilná komunikácia so zákazníkmi.