Market equilibrium of the agricultural product target price insurance and its moral hazard premium - Zhao, Liang
Model očakávaných výnosov farmárov a poistných spoločností pri zachovaní rovnováhy trhu a dosiahnutí cieľovej ceny. Analýza dôvodov vzniku a dôsledkov morálneho hazardu. Meranie prémia morálneho hazardu a rola vlády pri jeho určovaní. Vzťah cieľovej ceny a ceny nákladov.