<The> Position of Sub-Saharan countries in the world economy - Baumgartner, Boris
Vývoj ekonomiky v subsaharských krajinách. Porovnanie výkonnosti subsaharských krajín s rozvinutými a rozvojovými krajinami. Analýza makroekonomických ukazovateľov regiónu subsaharská Afrika.