Importance of CIS countries to the development of foreign trade relations of Slovakia - Kašťáková, Elena, 1974-
CIS - Spoločenstvo nezávislých štátov. Priebeh integrácie krajín CIS. Analýza zahraničného obchodu Slovenska do EÚ. Vývoj objemu zahraničného obchodu SR - krajiny CIS. Štruktúra komodít obchodu.