Importance of TEN-T corridors in the development of infrastructure example of Visegrad group countries - Khúlová, Lucia, 1984-
Analýza základných ukazovateľov krajín V4. Analýza každého z TEN-T desiatich koridorov - prístavy, letiská, železničné terminály a účasť krajín V4 v nich.