View of electronic participation and its application in the present conditions of democracy - Kollár, Vojtech
Nástroje e-demokracie ako zložka vyspelej demokracie. Výstupy činností verejnej správy na weboch a možnosť sledovať a participovať na verejnom dianí online. Zložky fungovanaia elektronických vzťahov vláda - spoločnosť. Formy e-participácie občanov na verejnom dianí.