Výsledky výskumu využitia public relations a ich nástrojov v podnikoch pôsobiacich na slovenskom trhu - Lipianska, Júlia
Identifikácia využitia public relations a ich nástrojov v podnikoch pôsobiacich na slovenskom trhu.