Diversity in board of directions: review of diversity as a factor to enhance board performance - Pechersky, Alexander, 1988-
Analýza efektu zloženia a diverzity predstavenstva na jeho výkonnosť. Analýza rodovej, vzdelanostnej a statusovej diverzity vo výkonnosti predstavenstva. Teória agentúrneho manažmentu a teória závislosti na zdrojoch.