[Vybrané kapitoly zo spotrebiteľského práva] - Vačoková, Lenka, 1983-
Recenzia na učebný text, ktorý reflektuje aktuálny stav spotrebiteľského práva v Slovenskej republike ako členskej krajiny Európskej únie od roku 2004, ktorého základnou úlohou je ochrana spotrebiteľa ako slabšej strany vo vzťahu dodávateľ-spotrebiteľ.