[Teória rizika v poistení] - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá pozostáva zo šiestich kapitol, dodatku a štyroch príloh, ktoré zahŕňajú prehľad základných rozdelení pravdepodobnosti spolu s charakteristikami a štatistické tabuľky.