Podnikové IT riešenia uľahčujú výmenu a prístup k údajom - Drobný, Michal
Zber, uchovanie, prenos, spracovanie a vyhľadávanie informácií patria ku každodennej agende firmy. Musia byť preto prehľadné a jednoduché, inak sa dostaví chaos a pracovné postupy sú zdĺhavé a neefektívne.