Role žen v ekonomice a společnosti: minulost, současnost a budoucnost - Hanzlíková, Helena
Historický pohľad na postavenie žien v českej a európskej spoločnosti. Vnímanie žien a mužov v kategórie farby. orientácie a správania sa. Premeny úlohy muža a ženy. Postavenie žien v súčasnosti.