Základní vyšetřovací pravomoci Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže a jejich limity - Kindl, Jiří
Vyšetrovacie nástroje, ich rozsah a limity. Žiadosti o poskytnutie informácií a podkladov a miestne šetrenie.