Premeny vodného diela Gabčíkovo a zamestnanosť - Žikavský, Peter
Hlavné výzvy, ktorým musí čeliť prevádzkovateľ vodného diela Gabčíkovo v súčasnosti, najmä príprava a realizácia generálnych opráv, ako aj samostatná prevádzka v aktuálnych zmenených ekonomických podmienkach. História a etapy vzniku SVD G-N.