Štruktúra oddelenia kvality a počet kvalitárov v rámci výrobného podniku - Čierny, Michal
Tvorba štruktúry oddelenia kvality vo výrobnom podniku. Pozície na oddelení. Oddelenie kvality v spoločnosti Askoll Slovakia s.r.o.