Poistenie pohľadávok zabezpečuje tretinu hodnoty majetku poistených spoločností - Gašparík, Marek
Poistenie pohľadávok znižuje vlastné riziko obchodnej spoločnosti a pôsobí aj ako významný stabilizačný prvok celej ekonomiky. Kľúčové produkty úverových poisťovní – poistenie pohľadávok. Záručné poistky, ktoré môžu klienti využiť.