Zásahy do druhého piliera – a opäť vedľa! - Čamek, Miroslav
Spoločný menovateľ problémov nášho dôchodkového systému. Zodpovednosť politických elít a odbornej verejnosti, zhodnúť sa na tom, aký by mal byť dôchodkový systém u nás. Návrhy, riešenia a odporúčania. Dopady demografického vývoja na Slovensko.