Extrémizmus je pre Slovensko väčšou hrozbou ako utečenci - Hunková, Mária
Rozhovor s predsedníčkou Ligy za ľudské práva Zuzanou Števulovou, držiteľkou ocenenia International Women of Courage. Problematika utečencov na Slovensku. Rétorika politikov. Prejavy nenávisti voči utečencom na internete. Ako prebieha azylové konanie.