Daňové priznanie Slováka pracujúceho v Rakúsku - Benko, Ján
Povinnosť podať daňové priznanie za rok 2015. Daňové priznanie Slováka, ktorý je zamestnaný v Rakúsku a daňové priznanie je povinný podať v SR.