Podnikanie študenta formou živnosti v roku 2016 - Benko, Ján
Podnikanie študentov, ktorí študujú na strednej škole, vysokej škole alebo univerzite. odlišnosti v prípade podnikania denných a externých študentov. Prvopodnikatelia.