Dostupnosť potravín v podmienkach Košického kraja - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Uplatňovanie modernizácie v oblasti maloobchodného predaja potravín s implikáciou na úroveň dostupnosti potravín. Pokrytie maloobchodných predajní potravín v rámci Košického kraja a vytýčenie existujúcich a potenciálnych púští.