Identifikácia podnikateľských príležitostí na trhu ojazdených automobilov, model AUDI A6 - Jacko, Tomáš, 1987-
Identifikácia podnikateľských príležitostí na trhu ojazdených automobilov so zameraním na vybraný model, konkrétne model Audi A6. Slovenský a český trh ojazdených automobilov.