Daňové priznanie za rok 2015 - príjmy od viacerých zamestnávateľov v roku 2015 - Benko, Ján
Daňové priznanie daňovníka s príjmami od viacerých zamestnávateľov sa v zásade nelíši od daňového priznania daňovníka, ktorý má len jedného zamestnávateľa. Rozdiel vo vyplnení daňového priznania s príjmami od viacerých zamestnávateľov.