<The> Measurements of innovation activity - Kubíková, Zuzana
Metódy merania inovačnej aktivity na úrovni krajiny a podniku. Meranie inovačnej aktivity na úrovni krajiny pomocou Innovation Union Scoreboard od Európskej komisie, Global Innovation Index od WIPO a Bloomberg Innovation Index. Meranie inovačnej aktivity podniku pomocou výdavkou na výskum a vývoj (R&D).