Úprava výsledku hospodárenia na základ dane za rok 2015 - Benko, Ján
Účtovníctvo a úprava výsledku hospodárenia na základ dane za rok 2015. Pripočítateľné a odpočítateľné položky k výsledku a od výsledku hospodárenia pri úprave základu dane za rok 2015. Príklady.