Vývoj participatívnej demokracie: Komunitné organizovanie v postkomunistickom kontexte - Mezeiová, Gabriela
Pojem komunitné organizovanie. Komunitné organizovanie politika. Komunitné organizovanie v USA a na Slovensku.