Zdanenie príjmov fyzickej osoby z prevodu účasti v spoločnosti - Boráková, Marta
Účasť fyzickej osoby ako spoločníka na spoločnosti s ručením obmedzením vzniká odo dňa vzniku spoločnosti alebo prevodom obchodného podielu od inej fyzickej osoby počas existencie spoločnosti. Pojem obchodný podiel a nakladanie s ním. Ilustračné príklady.