Vymeriavací základ SZČO na účely platenia poistného na sociálne poistenie od 1. júla 2016 - Macková, Zuzana
Deň 1. júl (prípadne 1. október) je mimoriadne významný pre SZČO, pretože sa mení výška vymeriavacieho základu na účely platenia poistného na sociálne poistenie (nemocenské, starobné, invalidné poistenie a do rezervného fondu solidarity). Ilustračné príklady.