Úpravy používania elektronickej a virtuálnej registračnej pokladnice s účinnosťou od 1. júla 2016 - Klabníková, Klára
Zákon č. 289/2008 Z. z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice a o zmene a doplnení zákona SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v z. n. p. upravuje v § 2 základné pojmy na účely tohto zákona v súvislosti s používaním elektronickej registračnej pokladnice aj virtuálnej registračnej pokladnice. Ilustračné príklady.